■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
v
Herfstwandeling
tot en met 17/12/2023
vWv
Ganzenleverpastei
Peer – amandel – vijg – roze peper – brioche
La poire – amandes – figue – poivre roze – brioche
■
Sint – Jakobsoesters
Mierikswortel – schorseneer – gerookte kaviaar
Les coquilles Saint-Jacques – raifort – salsifis – caviar fumé
■
Zeebaars
“Op de plancha” – spinazie – butternut pompoen – venkel – granaatappel
Le bar de mer – épinard – potiron – pomme grenade – fenouil
■
Fazant
“Fine Champagne” – spitskool – grondwitloof – boschampignons
&
Tajine van knolselder en peterseliewortel
Le faisan ” Fine Champagne” – chou poitu – chicon – champignons des bois
&
Tajine de céleri rave et racine de persil
v
■
Ananas
Bittere chocolade & hazelnoot – kokosmelk – Madras kerrie
L’ Ananas – chocolat amer & noisette – lait de coco – curry
v
Herfstwandeling : 100 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
vv
v■ ■ ■
v
Culinaire Ontdekking
v
Terrine van ree – peer – amandel – vijg – brioche
La terrine de chevreuil – poire – figue – amandes – brioche
■
Zeebaars “Op de plancha” – spinazie – butternut pompoen – venkel – granaatappel
Le bar de mer – épinard – potiron – pomme grenade – fenouil
■
Fazant “Fine Champagne” – spitskool – grondwitloof – boschampignons
&
Tajine van knolselder en peterseliewortel
Le faisan ” Fine Champagne” – chou poitu – chicon- champignons des bois
&
Tajine de céleri rave et racine de persil
v
■
Ananas – bittere chocolade & hazelnoot – kokosmelk – Madras kerrie
L’ Ananas – chocolat amer & noisette – lait de coco – curry
v
Menu : 75 Euro
Aangepaste wijnen : 35 Euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
■■■
v
Culinaire Impressie
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 55 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Kerst@Home
op 24 en 25 december 2023
v
Ganzenleverpastei
Chutney – pijnboompitten – brioche
( supplement : 18 euro )
v
■
v
Heilbot
Zeeuwse mosselen – citroengras – rode curry – kokosmelk
v
■
v
Zeewolf ” op de plancha “
Spinazie – grijze garnalen – gerookte kaviaar – jus van schaaldieren
v
■
v
Suprême van parelhoen ” Fine Champagne “
Kool – witloof – grotchampignons – aardappelkroketjes
v
■
v
Dessertjes
Javanais
&
Karamel – witte chocolade – amandel
v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 flessen aangepaste wijnen : 195 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenleverpastei
en 4 flessen aangepaste wijnen : 240 Euro
vv
EXTRA’S :
Hapjes : 10 Mini garnaalkroketjes : 6.50 euro
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 soesjes met slagroom : 6 euro
v
Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst )
via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Reserveren kan tot en met maandag 18 december 12 uur.
v
Afhalen op 24/12 van 16:30 – 18:30 en op 25/12 van 10:00 – 11:30
Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten
op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,
dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.
Dank U.
v
■■■
v
Oudejaar@Home
op 31 december 2023
v
Ganzenleverpastei
Chutney – pijnboompitten – brioche
( supplement : 18 euro )
v
■
v
Schotse zalm & Gerookte kaviaar
Prei – rivierkreeftjes – Vichyssoise
v
■
v
Zeebaars ” op de plancha “
Jonge spinazie – venkel – granaatappel – butternut pompoen & sinaasappel
v
■
v
Filet van Hert
Wintergroenten – aardappelkroketjes – Pomerol en citroentijm
&
Elstar in de oven – veenbessen
v
■
v
Dessertjes
Ananas – Kirsch – kokos
&
Mini moelleux – vanille
v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 flessen aangepaste wijnen : 195 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenleverpastei
en 4 flessen aangepaste wijnen : 240 Euro
vv
EXTRA’S :
Hapjes : 10 Mini garnaalkroketjes : 6.50 euro
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 soesjes met slagroom : 6 euro
vr
Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst )
via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Reserveren kan tot en met maandag 25 december 12 uur.
v
Afhalen op 31/12 van 16:30 – 18:30
Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten
op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,
dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.
Dank U.
v
v
■■■
v
Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v