■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
Winterpret
v
Gerookte forel – Avruga kaviaar – courgette – soja – raketsla – wonton – Madras kerrie
La truite fumée – caviar Avruga – courgette – soya – roquette – curry
( ** Forel zonder de kaviaar / la truite sans le caviar )
■
Sint-Jakobsoesters – spinazie – pompoen – chorizo – chips van chorseneer
Les coquilles Saint-Jacques – épinard – potiron – chorizo – salsifis
■
** Zeebaars “op de plancha” – prei – kroepoek van pijlinktvis – jus van langoustines
Le bar de mer – poireau – jus de langoustines
■
Parelhoen – gebakken ganzenlever – spitskool – grotchampignons – knolselder
Le pintadeau au four – foie d’oie – chou coeur de boeuf – champignons des cavernes – céleri
( ** Parelhoen zonder gebakken ganzenlever / ** Le pintadeau sans le foie d’oie )
v
■
v
°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper
Le fromage de chèvre chaud – pain d’ épice – caramel de porto – poivre rose
( °° Supplement geitenkaasje : 12 euro / glaasje Porto 10 jaar : 9 euro )
v
■
Ananas – Griekse Yoghurt – kardemom – jus van Pina Colada
L’ Ananas – Yaourt Grec – cardamome – Pina Colada
&
** Appel – bittere chocolade – Malaga ijs
La pomme – chocolat amer – glace rum & raisins
v
Herfstwandeling : 100 euro
Aangepaste wijnen : 42 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
** = Culinaire ontdekking ( viergangen menu ) : 70 euro
Aangepaste wijnen : 35 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
Laatste bestelling “Winterpret” : ’s middags om 12:30h en ’s avonds om 19:30h
v
v■ ■ ■
v
Culinaire Impressie
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 52 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Het restaurant is gesloten
tot 03/02/2023
v
Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v