■ ■ ■

v
Het restaurant sluit de deuren om 24:00 uur.
Dit om alles grondig te kunnen verluchten en te ontsmetten.
Wij garanderen graag een gezonde omgeving!
Als het weer het niet toelaat om de ramen continu te laten open staan,
vragen wij u graag om een pull, gilet of sjaal te voorzien voor als
de CO2 meter aangeeft dat wij moeten ventileren.
Dank voor uw begrip!
v
v
v
■ ■ ■
v

 Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

v

Herfstwandeling

tot en met 17/12/2023

vWv

Ganzenleverpastei

 Peer – amandel – vijg – roze peper – brioche

La poire – amandes – figue – poivre roze – brioche

 

 

Sint – Jakobsoesters

 Mierikswortel – schorseneer – gerookte kaviaar

 Les coquilles Saint-Jacques – raifort – salsifis – caviar fumé

 

 

Zeebaars

 “Op de plancha” – spinazie – butternut pompoen – venkel – granaatappel

Le bar de mer – épinard – potiron – pomme grenade – fenouil

 

 

Fazant

 “Fine Champagne” – spitskool – grondwitloof – boschampignons

&

Tajine van knolselder en peterseliewortel

Le faisan ” Fine Champagne” – chou poitu – chicon – champignons des bois

&

Tajine de céleri rave et racine de persil

v

 

Ananas

Bittere chocolade & hazelnoot – kokosmelk – Madras kerrie

L’ Ananas – chocolat amer & noisette – lait de coco – curry

v

Herfstwandeling : 100 euro

 Aangepaste wijnen : 45 euro

 Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

vv

v■ ■ ■

v

Culinaire Ontdekking

v

Terrine van ree – peer – amandel – vijg – brioche

La terrine de chevreuil – poire – figue – amandes – brioche

 

 

Zeebaars  “Op de plancha” – spinazie – butternut pompoen – venkel – granaatappel

Le bar de mer – épinard – potiron – pomme grenade – fenouil

 

 

Fazant “Fine Champagne” – spitskool – grondwitloof – boschampignons

&

Tajine van knolselder en peterseliewortel

Le faisan ” Fine Champagne” – chou poitu – chicon- champignons des bois

&

Tajine de céleri rave et racine de persil

v

 

Ananas – bittere chocolade & hazelnoot – kokosmelk – Madras kerrie

L’ Ananas – chocolat amer & noisette – lait de coco – curry

v

Menu :  75 Euro

Aangepaste wijnen : 35 Euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■■■

v

Culinaire Impressie

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  55 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Kerst@Home

op 24 en 25 december 2023

v

Ganzenleverpastei

Chutney – pijnboompitten – brioche

( supplement : 18 euro )

v

v

Heilbot

Zeeuwse mosselen – citroengras – rode curry – kokosmelk

v

v

Zeewolf  ” op de plancha “

Spinazie – grijze garnalen – gerookte kaviaar – jus van schaaldieren

v

v

Suprême van parelhoen ” Fine Champagne “

Kool – witloof – grotchampignons – aardappelkroketjes

v

v

Dessertjes

Javanais

&

Karamel – witte chocolade – amandel

v

Menu : 80 Euro

Menubox voor twee personen met 3 flessen aangepaste wijnen : 195 Euro

Menubox voor twee personen met extra ganzenleverpastei

en 4 flessen aangepaste wijnen : 240 Euro

vv

EXTRA’S :

Hapjes : 10 Mini garnaalkroketjes : 6.50 euro

Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 soesjes met slagroom : 6 euro

v

Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst )

via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69

Reserveren kan tot en met maandag 18 december 12 uur.

v

Afhalen op 24/12 van 16:30 – 18:30 en op 25/12 van 10:00 – 11:30

  

  Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten

op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,

dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.

Dank U.

v

■■■

v

Oudejaar@Home

op 31 december 2023

v

Ganzenleverpastei

Chutney – pijnboompitten – brioche

( supplement : 18 euro )

v

v

Schotse zalm & Gerookte kaviaar

Prei – rivierkreeftjes – Vichyssoise

v

v

Zeebaars ” op de plancha “

Jonge spinazie – venkel – granaatappel – butternut pompoen & sinaasappel

v

v

Filet van Hert

Wintergroenten – aardappelkroketjes – Pomerol en citroentijm

&

Elstar in de oven – veenbessen

v

v

Dessertjes

Ananas – Kirsch – kokos

&

Mini moelleux – vanille

v

Menu : 80 Euro

Menubox voor twee personen met 3 flessen aangepaste wijnen : 195 Euro

Menubox voor twee personen met extra ganzenleverpastei

en 4 flessen aangepaste wijnen : 240 Euro

vv

EXTRA’S :

Hapjes : 10 Mini garnaalkroketjes : 6.50 euro

Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 soesjes met slagroom : 6 euro

vr

Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst )

via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69

Reserveren kan tot en met maandag 25 december 12 uur.

v

Afhalen op 31/12 van 16:30 – 18:30

  

  Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten

op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,

dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.

Dank U.

v

v

■■■

v

Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.

v

■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:

• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.

• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen.  Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde :  ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.

Hartelijk dank voor jullie samenwerking!

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■