■ ■ ■

v
Tijdens de corona pandemie sluiten wij de deuren om 24:00 uur.
Dit om alles grondig te kunnen verluchten en te ontsmetten.
Wij garanderen graag een gezonde omgeving!
Nu wij de ramen niet continu kunnen laten open staan,
vragen wij u graag om een pull, gilet of sjaal te voorzien voor als
de CO2 meter aangeeft dat wij moeten ventileren.
Dank voor uw begrip!
v
v
v
■ ■ ■
v

 Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

vv

v

Lente op het Bord

v

** Heilbot – radijs – venkel – lentegroen – jus van snijboon

Le flétan – radis – fenouil – jus d’haricot coupé 

 2 x Asperge

Asperge – pomelo – mousseline / L’asperge – pomélo – mousseline

&

Asperge – langoustine – kaviaar / L’asperge – langoustine – caviar

** Zeebaars op de plancha – bloemkool – wortel – groene selder

Le bar de mer – chou-fleur – carottes – céleri vert

 ** Lamsfilet “ Princier “ – rozemarijn & gratin van courgette en tomaat

Le filet d’agneau – romarin & gratin de courgette et tomate

Mango – mascarpone – gember – Licor 43

La mangue – mascarpone – gingembre – Licor 43

 ** Aardbei – rabarber – kardemom – witte chocolade

Fraise – rhubarbe – cardamome – chocolat blanc

v

Lente op het bord :  95 euro

Aangepaste wijnen : 42 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

** = Culinaire ontdekking : 70 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

Laatste bestelling “Lente op het bord” : ’s middags om 12:30h en ’s avonds om 19:30h

v

■ ■ ■

v

Culinaire Impressie

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  48 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 8 euro

v

Culinaire zondag

Driegangen menu enkel verkrijgbaar op de laatste zondag van de maand

( ENKEL OP RESERVATIE / niet op feestdagen )

Menu à trois plats uniquement le dernier dimanche du mois et sur réservation

Menu :  52 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 8 euro

v

■■■

V

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:

• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.

• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen.  Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde :  ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.

Hartelijk dank voor jullie samenwerking!

v
v

■■■

v

Het restaurant zal gesloten zijn :

op 26 mei & 27 mei 2022

op 23 juni & 24 juni 2022

op 20 juli & 21 juli 2022

v

Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■