■ ■ ■

v
Het restaurant sluit de deuren om 24:00 uur.
Dit om alles grondig te kunnen verluchten en te ontsmetten.
Wij garanderen graag een gezonde omgeving!
Als het weer het niet toelaat om de ramen continu te laten open staan,
vragen wij u graag om een pull, gilet of sjaal te voorzien voor als
de CO2 meter aangeeft dat wij moeten ventileren.
Dank voor uw begrip!
v
v
v
■ ■ ■
v

 Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Ode aan de Hop

v

Heilbot

Hopspruiten – courgette – rode curry – citroengras

Le flétan grillé – soya – curry – citronnelle de Thaïlande

 Hopscheuten

Gepocheerd hoeve-eitje – forel – mousseline – tuinkruiden

Les jets de houblon – œuf poché – truite – mousseline – fines herbes

Skrei & Gerookte kaviaar

 Prei – rivierkreeftjes – dragon – jus van schaaldieren

Le skrei – poireau – écrevisses – caviar fumé – estragon – jus de crustacés

Kwartel & Affligems Paters Vat

( gebrouwen met dubbele hop )

 Witloof – andijvie – duxelle van champignons en beenhesp – zalf van zwarte truffel

La caille au four – chicon – endive – duxelles de champignons et jambon

Warm geitenkaasje

Gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper

Le fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto – poivre rose

( Supplement : 12 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 9 euro )

Peer & Hop

Doyenné – amandel – bittere chocolade – gekoelde sabayon van hopjenever

 La poire – lait d’ amandes – chocolat amer – genévrière de houblon

v

Ode aan de hop : 110 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro

 Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

                         

v

v■ ■ ■

v

Culinaire Ontdekking

v

Heilbot

Gewokte groenten – rode curry – citroengras

Le flétan grillé – soya – curry – citronnelle de Thaïlande

 

 

Skrei

Prei – rivierkreeftjes – dragon – jus van schaaldieren

Le skrei – poireau – écrevisses – estragon – jus de crustacés

 

 

Kwartel & Affligems Paters Vat

( gebrouwen met dubbele hop )

 Witloof – andijvie – duxelle van champignons en beenhesp

La caille au four – chicon – endive – duxelles de champignons et jambon

v

 

Peer & Hop

Doyenné – amandel – bittere chocolade – gekoelde sabayon van hopjenever

 La poire – lait d’ amandes – chocolat amer – genévrière de houblon

v

Menu :  80 Euro

Aangepaste wijnen : 35 Euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■■■

v

Culinaire Impressie

v

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  58 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Culinaire Zondag

v

Drie gangen zondagslunch

( uitgezonderd feestdagen )

Menu : 62 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro

Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!

v

■■■

vv

■■■

v

Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.

v
■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:

• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.

• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen.  Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde :  ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.

Hartelijk dank voor jullie samenwerking!

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■