■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
vv
v
Lente op het Bord
v
** Heilbot – radijs – venkel – lentegroen – jus van snijboon
Le flétan – radis – fenouil – jus d’haricot coupé
■
2 x Asperge
Asperge – pomelo – mousseline / L’asperge – pomélo – mousseline
&
Asperge – langoustine – kaviaar / L’asperge – langoustine – caviar
■
** Zeebaars op de plancha – bloemkool – wortel – groene selder
Le bar de mer – chou-fleur – carottes – céleri vert
■
** Lamsfilet “ Princier “ – rozemarijn & gratin van courgette en tomaat
Le filet d’agneau – romarin & gratin de courgette et tomate
■
Mango – mascarpone – gember – Licor 43
La mangue – mascarpone – gingembre – Licor 43
■
** Aardbei – rabarber – kardemom – witte chocolade
Fraise – rhubarbe – cardamome – chocolat blanc
v
Lente op het bord : 95 euro
Aangepaste wijnen : 42 euro
Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )
v
** = Culinaire ontdekking : 70 euro
Aangepaste wijnen : 35 euro
Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )
v
Laatste bestelling “Lente op het bord” : ’s middags om 12:30h en ’s avonds om 19:30h
v
■ ■ ■
v
Culinaire Impressie
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 48 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 8 euro
v
Culinaire zondag
Driegangen menu enkel verkrijgbaar op de laatste zondag van de maand
( ENKEL OP RESERVATIE / niet op feestdagen )
Menu à trois plats uniquement le dernier dimanche du mois et sur réservation
Menu : 52 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 8 euro
v
■■■
V
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
v
■■■
v
Het restaurant zal gesloten zijn :
op 26 mei & 27 mei 2022
op 23 juni & 24 juni 2022
op 20 juli & 21 juli 2022
v
Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v