Beste gasten,

v

Vanaf 1 novemberv

geldt de verplichte toepassing van het COVID SAFE TICKET ( CST )

in alle horecazaken!

Iedereen is verplicht om het CST of een negatieve coronatest

voor te leggen om toegang te krijgen tot het restaurant.

Dank voor uw begrip!

v

■ ■ ■

v
Tijdens de corona pandemie sluiten wij de deuren om 23:00 uur.
Dit om alles grondig te kunnen verluchten en te ontsmetten.
Wij garanderen graag een gezonde omgeving!
Nu wij de ramen niet meer continu kunnen laten open staan,
vragen wij u graag om een pull, gilet of sjaal te voorzien voor als
de CO2 meter aangeeft dat wij moeten ventileren.
Dank voor uw begrip!
v
v
v
■ ■ ■
v

 Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

■ ■ ■

v

Culinaire Prestige

vva

Van 22/01 tot en met 06/03

( uitgezonderd 14/2 : Enkel Valentijn Menu )

v

Forel – gerookte kaviaar – courgette – soja – spinazie – Madras kerrie

Zeebaars “op de plancha” – prei – langoustine – kroepoek van pijlinktvis – jus van langoustine

Parelhoen – gebakken ganzenlever – spitskool – grotchampignons

Grondwitloof – chips van schorseneer

** Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – Banyuls – roze peper

( ** Supplement :  12 euro / glaasje Muscat sur grains 2013 : 8 euro )

Appel – bittere chocolade – specerijen – ijs van bolus

&

Ananas – Griekse Yoghurt – jus van Pina Colada

 

 Menu :  95 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

■ ■ ■

v

Culinaire Ontdekking

v

Forel – courgette – soja – spinazie – wonton – Madras kerrie

Zeebaars “op de plancha” – prei – grijze garnalen – kroepoek van pijlinktvis

 jus van langoustine

Parelhoen – spitskool – grotchampignons – grondwitloof – chips van schorseneer

Appel – bittere chocolade – specerijen – ijs van bolus

v

Menu 70 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

  ■ ■ ■

Valentijn

v

Op reservatie

Op 14 februari serveren wij enkel het Valentijn menu.

v

Canadese kreeft – Belle de Fontenay – boontjes – soja – raketsla – Madras kerrie

Le homard – Belle de Fontenay – soya – roquette – curry

 

 

Sint-Jaboksoesters – prei – gerookte kaviaar – jus van langoustine

Les coquilles Saint-Jacques – poireau – caviar fumé – jus de langoustines

 

 

Parelhoen – gebakken ganzenlever – spitskool – grotchampignons

Witloof – chips van schorseneer – zwarte truffel

Le pintadeau au four – foie d’oie – chou cœur de bœuf – champignons des cavernes

 Chicon – chips de salsifis – truffe noir

 

 

Appel – bittere chocolade – specerijen – ijs van bolus

La pomme – chocolat amer – épices – glace de bolus

 

&

 

Ananas – Griekse Yoghurt – jus van Pina Colada

L‘ Ananas – Yaourt Grec – Pina Colada

 

Menu :  100 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

■ ■ ■

Culinaire Impressie

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  48 Euro / Aangepaste wijnen : 22 Euro

Dessertwijn : 8 euro

v

Culinaire zondag

Driegangen menu enkel verkrijgbaar op de laatste zondag van de maand

( ENKEL OP RESERVATIE / niet op feestdagen )

Menu à trois plats uniquement le dernier dimanche du mois et sur réservation

Menu :  52 Euro / Aangepaste wijnen : 22 Euro

Dessertwijn : 8 euro

v

■■■

V

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:

• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.

• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen.  Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde :  ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 23:30 uur.

Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.

Hartelijk dank voor jullie samenwerking!

v
v

■■■

v

Het restaurant zal gesloten zijn :

tot en met 21/01/2022

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■