Beste gasten,

Nu ook de tweede Corona golf ons land teistert, worden wij door de overheid opnieuw verplicht om onze deuren te sluiten.

Wij kijken er zo naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Maar wanneer?

Deze vraag blijft momenteel onbeantwoord.

In afwachting helpen wij jullie heel graag met de voorbereiding van

wel heel bijzondere feestdagen. 

Wij voorzien een afhaalmenu Kerst@Home en Oudejaar@Home voor u en uw bubbel.

In afwachting wensen wij iedereen veel liefde, gezelligheid en

vooral nu een goede gezondheid toe!

STAY SAFE!

v

■ ■ ■

v

Kerst@Home

v

Ganzenleverpastei

Blauwe vijg – pijnboompitten – brioche

( supplement : 15 euro )

Canadese Kreeft

Belle de Fontenay – soja – sesam – Madras kerrie 

Zeebaars “op de plancha”

Spinazie – venkel – granaatappel – butternut pompoen

Gebraden fazant

Boschampignons – wintergroentjes

&

Pink Lady – veenbes

Dessertjes

Kerststronkje van pure Arabica

&

IJsgekoelde cappuccino

Kerstmenu ( Vier gangen ) : 65 Euro

 ■

Zoetigheden

Marshmallow met vanille uit Madagaskar : 5 euro

Doosje van 10 Macarons : 9 euro

Turks fruit : 4 euro

v

Voorstel aangepaste wijnen

( prijzen per fles )

Aperitief:

Champagne Pierre Gimonnet Premier Cru Blancs de Blancs : 25.00

Cava Cuvée Mastercooks : 14.00

Ganzenleverpastei :

Gewurztraminer 2016 – Hunawihr – Elsace : 11.00

Ilot de Château Bergeron 2011 – Sauternes : 20.00

Thelema 2012 – Vin de Hel – muscat late harvest – Zuid-Afrika 375ml : 12.00

Kreeft :

Sophie 2018 – Sauvignon blanc – Iona – Zuid-Afrika : 10.00

Les deux tours 2016 ( 2de wijn Ladoucette ) – Loire : 13.00

Zeebaars :

Chardonnay – Single Vineyard 1865 – Chili : 12.00

Bourgogne – Montagny 2011 – Jean Marc Boillot : 20.00

Fazant :

Audentia Réserva 2015 – Murviedro – Spanje : 10.00

Haut Cabriere – Pinot Noir 2018 – Zuid-Afrika : 12.00

Château Citran 2007 – Haut-Médoc : 17.00

Chateau La Tour De Mons 2008 – Margaux : 22.00

Dessert :

Riversaltes Ambré 2009 – Collection Plaimont 500ml : 15.00

v

Reserveren kan tot vrijdag 18 december via het contactformulier of 053/68.07.69

Mogen wij u vragen om bij de reservatie te vermelden of u kiest voor het Kerstmenu ( vier gangen )

of het Degustatie menu  ( met ganzenleverpastei )

Afhalen op 24/12 van 16:00 – 18:30 en op 25/12 van 10:00-12:00

Mogen wij u vriendelijk vragen om 25 euro p.p. na reservatie te storten op

rek. BE16 4374 1773 4174  BIC: KREDBEBB, dit om uw reservatie te bevestigen.

Dank bij voorbaat.

v

■ ■ ■

v

 Oudejaar@Home

v

Ganzenleverpastei

Gekarameliseerd appeltje – amandel – brioche

OF

Canadese Kreeft

Belle de Fontenay – wonton – mesclun – Madras kerrie 

( supplement : 5 euro )

Zeebaars “op de plancha”

Prei – grijze garnalen – bouillabaisse saus

Gebraden fazant

“ Fine champagne “ – zalf van knolselder – wintergroentjes

&

Doyenné – veenbes

Dessertjes

Nieuwjaarshartje van pure Arabica

&

Koffie – mascarpone – speculaas

v

Menu (vier gangen) : 63 Euro met ganzenleverpastei of 68 Euro met kreeft

Menu (vijf gangen) : 80 Euro ( met ganzenleverpastei en kreeft )

Zoetigheden

Marshmallow met vanille uit Madagaskar : 5 euro

Doosje van 10 Macarons : 9 euro

Turks fruit : 4 euro

v

Aangepaste wijnen op aanvraag 

v

Reserveren kan tot 23/12 enkel via het contactformulier of 053/68.07.69

Mogen wij u vragen om bij de reservatie te vermelden of u kiest voor het Oudejaarsmenu ( vier gangen ) of het Degustatie menu ( vijf gangen )

Afhalen kan op 31/12 van 16:00 – 18:30

Mogen wij u vriendelijk vragen om 25 euro p.p. na reservatie te storten op

rek. BE16 4374 1773 4174  BIC: KREDBEBB, dit om uw reservatie te bevestigen.

Dank bij voorbaat.

v

■ ■ ■

v

Mogen wij u vriendelijk vragen om bij afhaling de opgelegde Corona-maatregelen,

net zoals wij, strikt te respecteren.

Enkel zo kunnen wij de veiligheid van uzelf, ons team en de anderen garanderen.

vSamen houden wij het gezellig en gezond!

v

■ ■ ■

v

v

v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:

• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.

! Nieuwe maatregel geldig van : ….. 

• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Draag een mondmasker en ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen.  Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant en draag hierbij steeds uw mondmasker. Verplaats u enkel van uw tafel naar de toiletten. Gaan roken tijdens de maaltijd is momenteel niet toegestaan.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde :  ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24 uur.

Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.

Hartelijk dank voor jullie samenwerking!

v
v

■ ■ ■

 

Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Herfstwandeling

vanvv

** Sint Jakobsoesters – Elstar – pecannoot – Madras kerrie

v

Langoustine – zomerprei – jus van schaaldieren

v

** Zeebaars op de plancha – spinazie – venkel – granaatappel – pompoen

v

** Patrijs – savooikool – boschampignons – knolselder

vM

Pruim – verse geitenkaas – chili

v

** Bittere chocolade – vijg – kandij – rozijnen – bruine rum 

vv

 Menu : 85 euro

Aangepaste wijnen : 38 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

■■■

vTijde

Tijdens de maanden september, oktober, november en december

zal het restaurant ook gesloten zijn op woensdag

v

■■■

v

Naast onze degustatie menu serveren wij ook dagelijks :

v

Culinaire Ontdekking = **

Viergangen menu 65 euro

Aangepaste wijnen : 30 euro

Dessertwijn : 8 euro of 10 euro ( Sauternes )

Kaasassortiment i.p.v. dessert : suppl. : 8 euro / glaasje geselecteerde wijn : 8 euro

v

Culinaire Impressie

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op woensdag – , donderdag – en vrijdagmiddag ) /

( Seulement de mercredi -, jeudi – et vendredi midi )

Menu : 48 Euro / Aangepaste wijnen : 20 Euro

Dessertwijn : 8 euro

v

Culinaire zondag

Driegangen menu op zondag / Entrée – plat – dessert :  le dimanche

( niet op feestdagen )

Menu : 50 Euro / Aangepaste wijnen : 20 Euro

Dessertwijn : 8 euro

v

■■■

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■

v

Het restaurant zal gesloten zijn :

van … tot en met … 2020

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■