■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
Het Belgische goud komt piepen,
de trots van onze regio : Hoppescheuten!
verkrijgbaar vanaf 10 maart
■ ■ ■
Paasmenu verkrijgbaar op aanvraag
■ ■ ■
v
Culinaire Degustatie
v
** Gerookte forel – courgette – soja – raketsla – wonton – Madras kerrie
La truite fumée – courgette – soya – roquette – curry
■
Gepocheerd hoeve-eitje – hoppescheuten – Avruga kaviaar – mousseline – tuinkruiden
Les jets de houblon – oeuf poché – caviar Avruga – mousseline – fines herbes
■
** Zeewolf – prei Affligems Paters Vat ( gebrouwen met dubbele hop )
Le loup de mer – poireau – la bière d’ Affligem
+ Hoppescheuten / + jets de houblon : suppl. 15 euro
■
Parelhoen – gebakken ganzenlever – spitskool – grotchampignons – knolselder
Le pintadeau au four – foie d’oie – chou coeur de boeuf – champignons des cavernes – céleri
( ** Parelhoen zonder gebakken ganzenlever / ** Le pintadeau sans le foie d’oie )
v
■
v
°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper
Le fromage de chèvre chaud – pain d’ épice – caramel de porto – poivre rose
( °° Supplement geitenkaasje : 12 euro / glaasje Porto 10 jaar : 9 euro )
v
■
Ananas – chocolade brownie – ijs van Pina Colada
L’ Ananas – chocolat amer – glace de Pina Colada
v
Culinaire Degustatie : 100 euro
Aangepaste wijnen : 42 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
** = Culinaire ontdekking ( viergangen menu ) : 72 euro
Aangepaste wijnen : 35 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
Laatste bestelling “ Culinaire Degustatie ” : ’s middags om 12:30h en ’s avonds om 19:30h
v
v■ ■ ■
v
Culinaire Impressie
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 52 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Het restaurant is gesloten
van … tot … 2023
v
Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v