v

Geachte klanten,

Tijdens het weekend serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen dan de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

vv

Culinaire Degustatie

vv

** Ganzenlever – kreeft  ( ** – kreeft ) – gerookte doornhaai 

La terrine de foie d’ oie – homard – aiguillat fumé 

v

Sint Jakobs oester – prei – Linguini – Oscietra Royal

La coquille Saint-Jacques – poireau – Osciètre Royal

v

** Jonge zeebaars – venkel – citroengras – granaatappel

Le bar de mer – fenouil – pomme granat

v

** Filet van parelhoen – fine champagne – wintergroentjes

– kastanjechampignons – zwarte truffel ( ** – truffel )

Le filet de pintadeau – champignons – légumes d’hiver – truffe noire

v

Hoevekazen geselecteerd door kaasmeester Callebaut, gedroogde vruchten en noten

La sélection de fromages affinés de Monsieur Callebaut, fruits secs et noix

( + Kaas : supplement van 15 euro / 7 euro : glaasje geselecteerde wijn / vin )

v

Ananas – kokos – Madras kerrie

&

Mango – gember – mandarijn

L’ Ananas – lait de coco – curry

&

Mangue – gingembre – mandarine

v

** Peer Doyenné – bittere chocolade – speculaas – pure Arabica

La poire Doyenné – chocolat amer – spéculoos – café Arabica

vv

 Culinaire degustatie : 100 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 7 euro of 10 euro ( Sauternes )

** = Culinaire Ontdekking ( zonder kreeft / zwarte truffel ) : 65 euro

Aangepaste wijnen : 27 euro

v

■■■

vvv■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Naast onze degustatie menu serveren wij ook dagelijks :

v

Culinaire Ontdekking

Viergangen menu 65 euro

Aangepaste wijnen : 27 euro

Dessertwijn : 7 euro of 10 euro ( Sauternes )

Kaasassortiment i.p.v. dessert : suppl. : 6 euro / glaasje geselecteerde wijn : 7 euro

v

Culinaire Impressie

Driegangen marktmenu / Menu du marché

( niet op zaterdagavond en zondag ) / ( Non, le samedi soir et dimanche )

Menu : 46 Euro / Aangepaste wijnen : 20 Euro

 Glas witte wijn en Glas rode wijn : 15 euro

Dessertwijn : 7 euro

v

Culinaire zondag

Driegangen menu op zondag / Entrée – plat – dessert :  le dimanche

( niet op feestdagen )

Menu : 48 Euro / Aangepaste wijnen : 20 Euro

Glas witte wijn en Glas rode wijn : 15 euro

Dessertwijn : 7 euro

v

■■■

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■

v

Het restaurant zal gesloten zijn :

van 25 februari tot en met 11 maart 2018

v

■■■

v

Vanaf nu kan u ons ook volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■