v

Geachte klanten,

Tijdens het weekend serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen dan de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Filosofie van Hop & Bier

vanvv

Forel – Belle de Fontenay – Jona Gold – hopspruiten – Madras kerrie 

La truite – Belle de Fontenay – pomme – mesclun – curry

v

Hoppescheuten – hoeve-eitje – grijze garnalen – mousseline

+ kaviaar Oscietra Royal ( suppl. 15 euro )

Les jets de houblon – oeuf poché – crevettes grises – mousseline

+ caviar Oscietra Royal ( suppl. 15 euro )

v

Gebakken ganzenlever – mango – venkel – granaatappel – Kriek Lindemans

Le foie d’oie poêlé – mangue – fenouil – pomme grenade – Kriek Lindemans

v

Kwartel – witloof – duxelles van Parijse champignons en beenham

in Affligem ” Paters Vat “

La caille au four – chicon – duxelles de champignons et jambon

à la bière d ‘Affligem ” Paters Vat “

v

Hoevekazen geselecteerd door kaasmeester Callebaut, gedroogde vruchten en noten

La sélection de fromages affinés de Monsieur Callebaut, fruits secs et noix

( + Kaas : supplement van 15 euro / 7 euro : glaasje geselecteerde wijn / vin )

v

Peer – amandel – hopjenenever

La poire – amandes – genièvre de houblon

v

Ananas – bittere chocolade – kokosmelk – custard

L’ ananas – chocolat amer  – lait de coco – custard

vv

 Hop & Bier : 90 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 7 euro of 10 euro ( Sauternes )

v

! ! Kiest u tijdens de maand maart het menu met aangepaste wijnen

dan schenken wij u gratis een glaasje Cognac

Rémy Martin Accord Royal 1738 bij de koffie !!

v

■■■

v

Menu ” Vrolijk Pasen ” op 20 & 21 April

Vanaf 24 April serveren wij onze menu ” Lentekriebels “

■■■

v

Naast onze degustatie menu serveren wij ook dagelijks :

v

Culinaire Ontdekking

Viergangen menu 65 euro

Aangepaste wijnen : 28 euro

Dessertwijn : 7 euro of 10 euro ( Sauternes )

Kaasassortiment i.p.v. dessert : suppl. : 8 euro / glaasje geselecteerde wijn : 7 euro

v

Culinaire Impressie

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag ) /

( Seulement de mercredi-, jeudi- et vendredi midi )

Menu : 46 Euro / Aangepaste wijnen : 20 Euro

 Glas witte wijn en Glas rode wijn : 15 euro

Dessertwijn : 7 euro

v

Culinaire zondag

Driegangen menu op zondag / Entrée – plat – dessert :  le dimanche

( niet op feestdagen )

Menu : 48 Euro / Aangepaste wijnen : 20 Euro

Glas witte wijn en Glas rode wijn : 15 euro

Dessertwijn : 7 euro

v

■■■

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■

v

Het restaurant zal gesloten zijn :

van       tot en met       2019

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■