■ ■ ■

v

Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Lentebries

v
** Schotse Zalm Label Rouge

Fregola Sarda – lentegroen – citroengras – piccantina

Le saumon écossais – fregola – mesclun – citronnelle de Thaïlande – piccantino

2 x Asperges

Asperge – sinaasappel – pomelo – mousseline / Asperge – orange – pomélo – mousseline
&
Asperge – heilbot – zuring – gerookte kaviaar / Asperge – flétan – oseille – caviar fumé

** Zeewolf op de plancha

Bloemkool couscous – lente-ui – chorizo – groene selder – worteljus

Le loup de mer – chou-fleur – chorizo – céleri vert – jus de carottes

** Lamsfilet “ Princier “

Primeurgroentjes – beukenzwam – dragon

&

Gratin – tomaat – peterseliewortel – Flandrien Grand Cru

Le filet d’ agneau – primeurs – champignon de hêtre – estragon

&
Gratin – tomate – racine de persil – Flandrien Grand Cru

( Het lam kan vervangen worden door parelhoen als dit bij de reservatie vermeld wordt )

°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper

Le fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto – poivre rose

( °° Supplement : 12 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )

2 x Aardbei

** Mango – bazielkruid – mascarpone – kardemom – Ruby brownie

La fraise – mangue – basilic – mascarpone – cardamome – chocolat Ruby

Licor 43 – gember – sabayon

Fraise – Licor 43 – gingembre – sabayon

v
Lentebries : 120 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro / Bob : 28 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v
** = Culinaire Ontdekking ( één dessert ) : 85 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro / Bob : 22 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■ ■ ■

v

Culinaire Impressie

v

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Culinaire Zondag

v

Drie gangen zondagslunch

( uitgezonderd feestdagen )

Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro

Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!

v

■■■

vv

Het restaurant is gesloten van

05/06/2025 tot en met 15/06/2025

v

■■■

v

Reserveren in het restaurant kan maximum 4 maanden vooraf.

Voor feestjes maken we graag een uitzondering!

v
■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v

Het restaurant sluit de deuren : 

’s middags om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Mogen wij u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden.

Dank bij voorbaat.

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■