■ ■ ■
v
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
Indian Summer
v
** Zeebaars
Gewokte groenten – gegrilde paprika – basilicum
Le bar de mer – poivron grillé – basilic
■
Kreeft
Open ravioli – zuring – gerookte kaviaar
L’ homard – raviole – oseille – caviar fumé
■
** Heek
Erwten – snijboon – sugar snaps – Thaise curry
Le merlu – petits pois – sugar snaps – haricot coupé
■
** Parelhoen
Fine Champagne – witloof – grotchampignons
&
Tajine van knolselder
Le pintadeau – chicon – céleri-rave – champignons
■
°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper
Le fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto – poivre rose
( °° Supplement : 13 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )
■
** Nashi
Bittere chocolade – veenbes – gezouten karamel
Nashi – chocolat amer – airelles – caramel salé
v
Indian Summer : 115 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro / Bob : 28 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
** = Culinaire Ontdekking : 85 euro
Aangepaste wijnen : 35 euro / Bob : 22 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
■ ■ ■
v
Culinaire Impressie
v
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Culinaire Zondag
v
Drie gangen zondagslunch
( uitgezonderd feestdagen )
Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro
Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!
v
■■■
vv
Het restaurant is gesloten van
01/10/2025 tot en met 05/10/2025
v
■■■
v
Reserveren in het restaurant kan maximum 4 maanden vooraf.
Voor feestjes maken we graag een uitzondering!
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
Het restaurant sluit de deuren :
’s middags om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Mogen wij u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden.
Dank bij voorbaat.
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v