■ ■ ■
v
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
Herfstwandeling
v
** Schotse zalm
Mosseltjes – venkel – galangawortel – citroengras – chili
Le saumon – moules – fenouil – racine de galanga – citronnelle de Thaïlande – piment
■
Sint – Jakobsoesters & Gerookte kaviaar
Spinazie – butternut pompoen – granaatappel
Les coquilles Saint-Jacques – potiron – pomme grenade
■
** Zeebaars
Gewokte groenten – gegrilde paprika – chorizo
Le bar de mer – poivron grillé – chorizo
■
** Patrijs & truffel
Wijnblad – spitskool – witloof – boschampignons
Vanaf 21 november : Fazant ” Fine Champagne ” i.p.v. Patrijs
&
Tajine van knolselder
Le perdreau – chou pointu – chicon – céleri-rave – champignons des bois
À partir du 21 novembre : Faisan « Fine Champagne » à la place de le perdreau
■
°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto
Fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto
( °° Supplement : 13 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )
■
** Nashi
Peer – bittere chocolade – veenbes – fruitpeper
La poire – nashi – chocolat amer – airelles – poivre aux fruits
v
Herfstwandeling : 120 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro / Bob : 28 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
** = Culinaire Ontdekking ( viergangen zonder truffel ) : 85 euro
Aangepaste wijnen : 35 euro / Bob : 22 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
■ ■ ■
v
Culinaire Impressie
v
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Culinaire Zondag
v
Drie gangen zondagslunch
( uitgezonderd feestdagen )
Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro
Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!
v
■■■
v
Kerst@Home
v
Ganzenleverpastei
Chutney van mango en gember – pijnboompitten – brioche
( supplement : 19 euro )
■
Gravad lax & Avruga Kaviaar
Elstar – komkommer – granaatappel – mierikswortel
■
Zeebaars “op de plancha”
Mosseltjes – paksoi – pompoen – galangawortel – citroengras
■
Filet van hert
Wintergroenten – aardappelkroketjes – veenbes – pomerol – citroentijm
■
Dessertjes
Fôret Noire
&
Witte chocolade – rumkers – Cherry Marnier
v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 250 Euro
■
Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst ) via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Reserveren kan tot en met vrijdag 19 december om 12 uur.
Afhalen op 24/12 van 16:30 – 18:30 en op 25/12 van 10:00 – 11:30
Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174,
BIC : KREDBEBB, dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.
Dank U.
v
■■■
v
Oudejaar@Home
v
Ganzenleverpastei
Chutney van mango en gember – pijnboompitten – brioche
( supplement : 19 euro )
■
Gerookte forel & Avruga kaviaar
Courgette – Charlotte – soja – sugar snaps – Madras kerrie
■
Lenghaas “op de plancha”
Prei – kreeft – bisque van schaaldieren – yuzu
■
Suprême van Fazant “ Fine Champagne “
Wintergroenten – kastanje champignons – aardappelkroketjes
■
Dessertjes
Javanais
&
Nashi – mascarponé – Amarula Cream – bittere chocolade
v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 250 Euro
■
EXTRA’S :
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 Soesjes met slagroom : 6 euro
Reserveren ( + telefoonnummer ) kan tot vrijdag 26 december om 12 uur
enkel via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Afhalen kan op 31/12 van 16:30 tot 18:30
Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p.p. na reservatie te storten
op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,
dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen. Dank U.
vv
■■■
v
Het restaurant is gesloten van
13/11/2025 tot en met 16/11/2025
en
03/01/2026 tot en met 30/01/2026
v
Tijdens de feestdagen toveren wij onze keuken om tot een feestelijke afhaaldienst.
Zo kan u thuis in goed gezelschap genieten van onze culinaire creaties!
v
■■■
v
Reserveren in het restaurant kan maximum 4 maanden vooraf.
Voor feestjes maken we graag een uitzondering!
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
Het restaurant sluit de deuren :
’s middags om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Mogen wij u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden.
Dank bij voorbaat.
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v

