■ ■ ■

v

Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Indian Summer

v

** Zeebaars

Gewokte groenten – gegrilde paprika – basilicum

Le bar de mer – poivron grillé – basilic

Kreeft

Open ravioli – zuring – gerookte kaviaar
L’ homard – raviole – oseille – caviar fumé

** Heek

Erwten – snijboon – sugar snaps – Thaise curry

Le merlu – petits pois – sugar snaps – haricot coupé

** Parelhoen

 Fine Champagne – witloof – grotchampignons

&

Tajine van knolselder

Le pintadeau – chicon – céleri-rave – champignons

°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper

Le fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto – poivre rose

( °° Supplement : 13 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )

** Nashi

 Bittere chocolade – veenbes – gezouten karamel

Nashi – chocolat amer – airelles – caramel salé

v
Indian Summer : 115 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro / Bob : 28 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v
** = Culinaire Ontdekking : 85 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro / Bob : 22 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■ ■ ■

v

Culinaire Impressie

v

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Culinaire Zondag

v

Drie gangen zondagslunch

( uitgezonderd feestdagen )

Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro

Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!

v

■■■

vv

Het restaurant is gesloten van

01/10/2025 tot en met 05/10/2025

v

■■■

v

Reserveren in het restaurant kan maximum 4 maanden vooraf.

Voor feestjes maken we graag een uitzondering!

v
■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v

Het restaurant sluit de deuren : 

’s middags om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Mogen wij u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden.

Dank bij voorbaat.

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■