■ ■ ■

v

Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Herfstwandeling

v

** Schotse zalm

Mosseltjes – venkel – galangawortel – citroengras – chili

Le saumon – moules – fenouil – racine de galanga – citronnelle de Thaïlande – piment

Sint – Jakobsoesters & Gerookte kaviaar

Spinazie – butternut pompoen – granaatappel
Les coquilles Saint-Jacques – potiron – pomme grenade

** Zeebaars

Gewokte groenten – gegrilde paprika – chorizo

Le bar de mer – poivron grillé – chorizo

 

  ** Patrijs & truffel

 Wijnblad – spitskool – witloof – boschampignons

Vanaf 21 november : Fazant ” Fine Champagne ” i.p.v. Patrijs

&

Tajine van knolselder

Le perdreau – chou pointu – chicon – céleri-rave – champignons des bois

À partir du 21 novembre : Faisan « Fine Champagne » à la place de le perdreau

°° Warm geitenkaasje – gewonnen peperkoek – karamel van porto

Fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto

( °° Supplement : 13 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )

** Nashi

Peer – bittere chocolade – veenbes – fruitpeper

La poire – nashi – chocolat amer – airelles – poivre aux fruits

v
Herfstwandeling : 120 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro / Bob : 28 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v
** = Culinaire Ontdekking ( viergangen zonder truffel ) : 85 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro / Bob : 22 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■ ■ ■

v

Culinaire Impressie

v

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Culinaire Zondag

v

Drie gangen zondagslunch

( uitgezonderd feestdagen )

Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro

Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!

v

■■■

v

Kerst@Home

v
Ganzenleverpastei
Chutney van mango en gember – pijnboompitten – brioche
( supplement : 19 euro )

Gravad lax & Avruga Kaviaar
Elstar – komkommer – granaatappel – mierikswortel

Zeebaars “op de plancha”
Mosseltjes – paksoi – pompoen – galangawortel – citroengras

Filet van hert
Wintergroenten – aardappelkroketjes – veenbes – pomerol – citroentijm

Dessertjes

Fôret Noire
&
Witte chocolade – rumkers – Cherry Marnier

v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 250 Euro

Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst ) via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Reserveren kan tot en met vrijdag 19 december om 12 uur.

Afhalen op 24/12 van 16:30 – 18:30 en op 25/12 van 10:00 – 11:30

Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174,
BIC : KREDBEBB, dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.

Dank U.

v
■■■

v

Oudejaar@Home

v
Ganzenleverpastei
Chutney van mango en gember – pijnboompitten – brioche
( supplement : 19 euro )

Gerookte forel & Avruga kaviaar
Courgette – Charlotte – soja – sugar snaps – Madras kerrie

Lenghaas “op de plancha”
Prei – kreeft – bisque van schaaldieren – yuzu

Suprême van Fazant “ Fine Champagne “
Wintergroenten – kastanje champignons – aardappelkroketjes

Dessertjes

Javanais
&
Nashi – mascarponé – Amarula Cream – bittere chocolade

v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 250 Euro

EXTRA’S :
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 Soesjes met slagroom : 6 euro

Reserveren ( + telefoonnummer ) kan tot vrijdag 26 december om 12 uur
enkel via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69

Afhalen kan op 31/12 van 16:30 tot 18:30

Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p.p. na reservatie te storten
op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,
dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen. Dank U.

vv

■■■

v

Het restaurant is gesloten van

13/11/2025 tot en met 16/11/2025

en

03/01/2026 tot en met 30/01/2026

v

Tijdens de feestdagen toveren wij onze keuken om tot een feestelijke afhaaldienst.

Zo kan u thuis in goed gezelschap genieten van onze culinaire creaties!

v

■■■

v

Reserveren in het restaurant kan maximum 4 maanden vooraf.

Voor feestjes maken we graag een uitzondering!

v
■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v

Het restaurant sluit de deuren : 

’s middags om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Mogen wij u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden.

Dank bij voorbaat.

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■