■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
Lentekriebels
Vanaf 12 april
v
** Heilbot
Radijs – venkel – lentegroen – jus van snijboon
Le flétan – radis – fenouil – jus d’ haricot coupé
■
2 x Asperge
Asperge – hoeve-ei – gerookte kaviaar – peterselieolie / L’ asperge – oeuf – caviar fumé – persil
&
Asperge – pomelo – mousseline / L’ asperge – pomélo – mousseline
■
** Zeewolf
Bloemkool – lente-ui – chorizo – worteljus
Le loup de mer – chou-fleur – ciboule – chorizo – jus de carottes
■
** Lam
Filet van lam “ Princier ” – dragon – lente groentjes
&
Gratin van courgette – tomaat – Espelette peper
Le filet d’ agneau “ Princier “ – estragon – primeurs
&
Gratin de courgette – tomate – piment d’ Espelette
■
Warm geitenkaasje
Gewonnen peperkoek – karamel van porto – roze peper
Le fromage de chèvre chaud – pain d’épice – caramel de porto – poivre rose
( Supplement : 12 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )
■
** Aardbei
Mango – bazielkruid – Griekse Yoghurt – kardemom
Fraise – manque – basilic – yaourt Grec – cardamome
v
Lentekriebels : 100 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
** Viergangen Menu Culinaire Ontdekking : 80 Euro
Aangepaste wijnen : 35 Euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
■■■
v
Culinaire Impressie
v
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 58 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Culinaire Zondag
v
Drie gangen zondagslunch
( uitgezonderd feestdagen )
Menu : 62 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro
Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!
v
■■■
vv
■■■
v
Reserveren kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v